Csakis őket javaslom

Az embernek vállalati tanácsadóként nincs könnyű dolga, még akkor sem, hogy ha specializálódott egy bizonyos tevékenységi körre, mert bizony a mai világban az a legjellemzőbb, hogy a piac folyamatosan változik. Egyrészt iszonyatosan nagy a verseny, hiszen manapság már egyre könnyebb céget alapítani. Egy egyszerű egyéni vállalkozás esetében egy nap alatt megalakul a cég, és már kezdheti is a tevékenységét az ember, ez pedig iszonyatosan felhígította a piacot. Természetesen a minőség mindig utat tör magának, azonban egyre nehezebb gyorsan és hatékonyan ügyfeleket szerezni, nem beszélve arról, hogy a covid okozta változások iszonyatosan gyorsan és erőteljesen hatnak szinte bármely ágban működő, bármely formában működtetett cégre.

Éppen ezért nekem is nagyon fel kellett kötni azt a bizonyos gatyát, és teljesen más személetre volt szükség, mint annak előtte. Én leginkább a vendéglátás és étterem feladatkörében tevékenykedő cégek esetén vállaltam nagyobb munkákat, és hát ez az iparág egyrészt igen érintett lett a lezárások és a bezárások miatt a covid okozta nehézségekben, másrészt pedig teljesen más gondolkodásmód és tervezés vált szükségessé a jövőt illetően.

Számos esetben az adta a legjobb és leghatékonyabb megoldást, hogy ha áttért az étterem az online értékesítés és a kiszolgálás, házhoz szállítás módszeréhez, akármilyen furcsának tűnt is a kezdetekben. Ehhez kellett minden esetben egy jó webes csapat, akikkel hála a jó égnek rendelkeztem, azonban az ételfotózás területén semmilyen tapasztalatom és ismeretem nem volt nekem sem. Számomra ilyenkor mindig a tapasztalat és a piacon eltöltött idő adja meg a választás végeredményét, így kerültem a Fotoda csapatához, akik Balogh Tamás Osztya vezetésével nem csak országunkban, hanem bizony külföldön is elég nagy hírnévre tettek már szert.

Azt mondhatom, hogy iszonyatosan egyszerű és sikeres a velük való közös munka. Az ételfotó amit átadnak nem csak gyönyörűen bevilágított és profin komponált, hanem teljesen élethű is. Nem dolgoznak átverésre, mindig azt adják vissza amilyen a termék, így pedig a vevő sosem fog csalódni, mindig azt fogja kapni amit rendelt, és ettől több azt hiszem nem is kell egyetlen étterem esetében sem. Tökéletes a velük való közös munka, mindenkinek csak ajánlani tudom.