A legjobbak a piacon

Az ember életében számtalan nehéz feladat van, hiszen már a középiskola is olyan új helyzeteket és szituációkat tartogat egy fiatal számára, ami nem csak merőben új, de sokszor bizony megterhelő és ijesztő is lehet, és hát mondják, hogy mindig az aktuális probléma a legnagyobb, ám én azt kell mondjam, hogy nekem az évek során így két gyerek nevelése, a házasság, a közben folyamatos munka és karrier alkotás közben megmaradt pár olyan dolog, ami biztosan mindig mumus lesz az én életemben, és már előre rettegek hogy újra hasonló feladatokat kell megoldanom vagy nehézségeket kell feloldanom. Az egyik ilyen a lakásfelújítás. Utoljára akkor kerültem ezzel a kifejezéssel kapcsolatba, amikor az egyetem után, az első munkahelyem előtt megvettem egy kis lakást, ami erősen felújítandó állapotban volt, és belekezdtem a munkálatok megoldásába. Életem egyik legnehezebb időszaka volt. Emlékszem, annyira nehezen lehetet szót érteni a szakemberekkel és annyira nehezen boldogultam a kérdéseikkel, hogy a végén már azt gondoltam, inkább ne legyen konyhám, majd megoldom máshogy.

Most pedig újra kapcsolatba kerültem ezzel a lakásfelújítás mizéria dologgal, csak most épp úgy, hogy a férjem lakásából átköltöztünk egy kertes házba, amit persze a költözés előtt fel kellett újítani. Na nem szorult nagy átalakításra vagy hatalmas munkálatokra, viszont éppen elég volt nekünk ez is, hiszen alig lehet ma már megbízható szakembereket találni a felújítási munkálatok megoldására. Persze a megbízható itt már nem is a munka minőségét és az eredmény biztonságát jelzi, hanem azt, hogy a megbeszélt időben a rendelkezésre áll a kivitelező és persze időben be is fejezi a munkát.

Sokat kellett keresgélni, de hála a jó égnek mi rátaláltunk a genezisbau csapatára, akik nem csak hogy nagyon gyorsan bele tudtak kezdeni a munka megvalósításába, hanem iszonyatosan kedvesek voltak és gyönyörű munkát végeztek a házon. A festés és a gipszkartonozás után megkértük őket még egy burkolási feladat megoldására is, amit szintén gyönyörűen megoldottak. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy ha szakemberre van szüksége lakás felújítás során, csak őket keresse fel. Biztos eredményt és gyors, hatékony munkát várhat tőlük, nagyon jó árakon.