Minőség és biztonság

Nem olyan régen, amikor még nem voltak gyerekeim én is azt gondoltam, hogy aki összetöri a telefonját, az felelőtlen és nem tud vigyázni a dolgaira, ma azonban már tudom, hogy elhamarkodottan ítélkeztem ezekkel a mondatokkal, hiszen az ember egy vagy két gyerek mellett már nem akkor telefonál amikor akar vagy amikor szükség lenne rá, hanem amikor tud, hiszen folyamatos figyelmet és éberséget követelnek a gyerekek, így sokszor menet közben vagy mosogatás alkalmával, persze az állhoz szorított taktikával telefonál az ember, amiben maximálisan benne van sajnos az a lehetőség, hogy a telefon leesik és összetörik legalább a kijelző. És hát valljuk meg őszintén, hogy ha ez egyszer is előfordul és az embernek iphone telefonja van, akkor össze is fog törni. Ezek a készülékek ugyanis hihetetlen szépek, iszonyatosan kényelmes a használatuk, de nagyon sérülékenyek.

Valamelyik nap én is így jártam, hiszen a kocsiból kiszállva igyekeztem felhívni az édesanyámat, hogy mikor tud érkezni vigyázni a gyerekre, amikor egyszer csak valami oknál fogva nem figyeltem a telefon kiesett az állam szorításából, persze egyenesen a küszöbre, onnan pedig a földre egy kőre. A kijelző persze darabokra tört, én nekem nagyon fontos a telefonom a munkámhoz, mert csak azon tudnak az ügyfelek időpontot foglalni. Bosszankodtam is volna emiatt, azonban időm és lehetőségem nem nagyon volt rá, hiszen mielőbb megoldást kellett találnom a kijelző cserére.

Eszembe jutott azonban, hogy a férjem azt mesélte, hogy van egy iphone szerviz, aki a cégüknek is besegít a telefonok javításában, az iszereles csapata, akik tökéletesen dolgoznak, és van egy iphone gyors szerviz szolgáltatásuk, amivel rekord gyorsasággal, de ugyanolyan tökéletes minőségben javítják a telefonokat. Nekem sem kellett több, azonnal fel is vettem velük a kapcsolatot és nekem sem kellett csalódnom. Tökéletesen és rekord időn belül kaptam vissza a készülékemet. Mindenkinek csak ajánlom én is őket, biztos vagyok benne, hogy ennél minőségibb és biztosabb szolgáltatást nem fog senki sem találni a főváros környékén.